Välineistö:
Paint Tool SAI, Photoshop CS2 ja luonnosteluun lyijykynä.

Piirtäjän kommentti:
TADAA! Delwynin koko perhe.

Eli katsojan vasemmalta ja takarivi: Lena, Amanda, Stan-isä, Kata, Delwyn, ja Charles.
Ja eturivi: Kitty, Helena-äiti, Pia, Bran ja vaari.

Delwynin perhettä on hahmokuvineen suunniteltu jo vuonna 2008 ja ajattelin nyt viimein tehdä oikein 'virallisen' perhepotretin ja hioa heitä hieman x,D
(Nuo alkuperäiset nimittäin on kasa lappusia ja lippusia improkansiomma välissä x,D Ei niitä voi julkisesti näyttää)

Sitten pitempi selitys ja pieni hahmokuvaus, niille, joita sellainen kiinnostaa.

Lena
(Koko nimeltän Marilyn, ikä ??)
Lena on siis Argyle-perheen lastenhoitaja ja kotiapulainen. Sellainen peruspiikamainen; nöyrä ja tunnollinen, ehkä hieman arka. Neiti tulee toisaalta, joten ei kissankorvia ja siniset hiukset. Lenaa ei olekaan aikaisemmin piirretty missään muodossa mihinkään, joten heitin tytön designin mututuntumalla xD

Amanda
(Ikä 14)
Amanda on Delwynin vanhin nuorempi sisko. Tyttö kulkee aina nenä kiinni kirjassa ja tuntuu muutenkin välillä elävän omassa haavemaailmassaan. Ja lälläslää, tein ilkeän teon ja tein Amandasta bruneten (sarjiksessa tyttö näyttää blondilta) ihan vain sen takia, että sain tungettua perheeseen suunnilleen saman verran vaalea- ja ruskeaverikköjä. Muuten tosiaan tyttösen design on vuosimallia 08.

Isä Stan
(Koko nimeltään Stanley, ikä ??)
Velvollisuudentuntoinen ja perheestään (ja suvustaan) huolehtiva mies, jolla on melkein aina hyvä päivä. Olisin halunut tehdä herrasta enemmän harmaantuneen, mutta... bläh. Kyllä se kerkiää siitä rupsahtaa. Niin ja rintakarvat. Rau.

Kata
(Ikä 20 )
Kyllä, tyttö se on vaikkakin kovin poikamainen. Lapsista kiivasluontoisin ja jääräpäisin, mutta ihan kiltti se on, vaikka ei luotakaan kovin helposti uusiin tuttavuuksiin. Katan design on tosiaan vuodelta 08, mutta vaatteiden väripaletti on uusi... ja luulen että se vaihtuu. Vähän turhan royal on tämä tässä näin.

Delwyn
(Ikä 19)
Korvaton versio. Niin tosiaan, Delwynin silmät on ruskeat. Ruskeat. Väritän ne 98%:sesti aina väärin. Ja pakko on myöntää, että takin väri on enemmän vaalean sininen kuin vihreä x,D (Molen motkottanut siitä joskus Junielle, ja lälläslää, väärässä olin).

Charles
(Puhuttelijasta riippuen myös Charlie, ikä 25)
Perheen esikoinen, ja varmaankin lapsista rauhallisin ja toisin kuin muut, osaa hillitä kielensä ja mielensä. Ainakin yleensä. Ja kuten 25-vuotiaan kuuluukin, herrassa on hieman naistennaurattajan vikaa. Charlien design muuttui täysin. Tein siitä nuoremman (hauskemman *köhköh*) näköisen. Harmi että nenä jäi noin pieneksi. Charliella kun pitäisi olla isänsä tuulenhalkoja.

Kitty
(Koko nimeltään Katriona, ikä 6)
Pesueen ujoin lapsonen. Kitty ei paljoa puhele ja leikkiikin mielellään yksikseen. Toisinaan näyttää pelkäävän omaa varjoaankin. Kittyn design on kanssa vuodelta 08, mutta tein tästäkin tytöstä bruneten, tosin vaalean semmoisen. Yyyh, miksi lapsia on 7? Ihan tyhmä luku!

Äiti Helena
(Ikä ??)
Helena on vanhempi kuin näyttää, ja moni arvelee hänen olevan noitien sukua. Perhettään rakastava äiti, jonka puolelta tulee lapsiin periytynyt äkkipikaisuus. Oli pakko, pakko!, laittaa Helenalle myssy, kuten kunnon emännällä pitää ollakin!

Pia
(Ikä 4)
Pia on kiusankappale; söpö kun mikä, mutta keppostelee kuin kissanpoika. Herra Pupu kulkee aina tytön mukana; sitä on näppärä syyttää, jos keksipurkista katoaa pari piparia. Olin ihan megahelpottunut, kun tajusin että Pialla on valmis Design; Junie on piirtänyt tyttösen 2.luvun kanteen! 8D So happy! Tosin, piti lisätä neidille vähän pisamia, jotka tietenkään eivät suostu tässä kuvassa näkymään x,D Pia on sisaruksista eniten Delwynin kaltainen. Sekä ulkonäöltään, että luonteeltaan.

Bran
(Koko nimeltään Brandon, ikä 22)
Bran ei ole koskaan ollut kovinkaan rasavilli, mutta hän jää harvoin sanattomaksi. Terävän kielen lisäksi kaverilla on myös terävä pää. Tosin, niin, Bran on hyvin sairas, fyysisesti siis, eikä häntä monesti näe. Mistä varmaan johtuu, että Brania ei ole koskaan ennen piirretty!Ja sitten luonnollisesti tässä designissa en ajatellut loppuun asti; tein siitä ihan liian pitkän. Ajattelin, että ruumiinrakenteeltaan ja pituudeltaan hän olisi enemmän Delwynin kuin Charlien luokkaa, mutta hupsan, huomasin sen liian myöhään :,D Aijjoo, sairauden takia myös tuollainen tuhkanvaalea hiusväri, kalpea iho ja tummat silmänympärykset.

Vaari
(Ikä ???)
Ukkeli ei ole mikään maailmaan lempein veikkonen, mutta kai hänessä jossain on pehmeäkin puoli. Fiksu mies, joka ei säikähdä ihan vähästä. Vaari tosiaan on Stanin isoisä. Vaarin design on.. hauska tehdä xD Niin ja nuo värit on joskus ollut kirkkaat, mutta aika on haalistanut ne.